Historien bag ChoconinaIdéen om at skabe smukke håndlavede chokolader, udelukkende med økologiske og naturlige råvarer, er det jeg brænder for. At kunne glæde andre med noget af verdens bedste chokolade, er min passion. 
Så langt jeg husker tilbage, har jeg siden min barndom været dybt betaget af konditorkager og fine fyldte chokolader. Interessen for chokolade og det kreative har altid fulgt mig, dog var jeg overbevist om at karrieren skulle være i den finansielle sektor, og sådan blev det. Gennem årerne har jeg i min fritid fortsat med at kreere søde sager, og langsomt begyndte en idé at spire...
Chokoladen har altid haft en særlig plads i mit hjerte, og jeg valgte at dygtiggøre mig yderligere, bla. har jeg taget en Chocolatiér uddannelse, og flere kurser i ind og udland. Efterspørgslen efter mine chokolader voksede, og køkkenbordsproduktionen kunne ikke følge med. Tiden var kommet til at åbne et rigtigt professionelt chokoladeværksted. Choconina er en realitet, til glæde for alle chokoladeelskere. 


Indehaver Nina Tholstrup Andresen